ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

Παρασκευή 22 Νοέμβριος 2019
Ευρώπη για τους Πολίτες

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών, εθνικού σημείου επαφής του ευρωπαϊκού προγράμματος «Ευρώπη για τους Πολίτες 2014-2020».

Το Υπουργείο Εσωτερικών με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής επιδιώκει να ενημερώσει τους δικαιούχους και να διαδώσει σε στελέχη της αυτοδιοίκησης αλλά και σε εκπροσώπους της κοινωνίας των πολιτών τις απαραίτητες πληροφορίες για το πρόγραμμα «Ευρώπη για τους Πολίτες 2014-2020» μέσα από μια σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων, σεμιναρίων κατάρτισης, παροχής τεχνικής βοήθειας, διευκόλυνσης αναζήτησης και εξεύρεσης εταίρων για δικτυώσεις, αδελφοποιήσεις πόλεων με στόχο την υποβολή προτάσεων για χρηματοδότηση από τις δράσεις του προγράμματος.

ΝΕΑ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

 

Ενημέρωση για το θεσμό των αδελφοποιήσεων πόλεων

Το Εθνικό Σημείο Επαφής του ‘Ευρώπη για τους Πολίτες, 2014-2020’ και Πρόεδρος της διυπουργικής επιτροπής για τις διεθνείς συνεργασίες των ΟΤΑ, κ. Αντώνης Καρβούνης, θα συμμετάσχει σε ενημερωτική συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Οκτωβρίου 2019  στις 11 π.μ. στο Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης στην Αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» (Χρ. Σμύρνης & Ρήγα Φεραίου) για το θεσμό των αδελφοποιήσεων πόλεων, όπου θα παρουσιαστούν οι τελευταίες εξελίξεις στο πρόγραμμα. Για περισσότερες πληροφορίες πατήσετε εδώ

Επικαιροποιημένος Οδηγός του Προγράμματος στην ελληνική γλώσσα

Δημοσιεύθηκε ο επικαιροποιημένος Οδηγός του Προγράμματος στην ελληνική γλώσσα, τον οποίο μπορείτε να αναζητήσετε εδώ.

Aποτελέσματα αξιολόγησης προτάσεων για τα έργα Ευρωπαϊκής Μνήμης της προθεσμίας της 1ης Μαρτίου 2019

Για να ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των προτάσεων που υποβλήθηκαν για την προθεσμία της 1ης Μαρτίου 2019, στο πλαίσιο του Σκέλους 1 του προγράμματος (Ευρωπαϊκή Μνήμη), πατήστε εδώ.

Aποτελέσματα αξιολόγησης προτάσεων για τα Δίκτυα Πόλεων της προθεσμίας της 1ης Μαρτίου 2019

Για να ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των προτάσεων που υποβλήθηκαν για την προθεσμία της 1ης Μαρτίου 2019, στο πλαίσιο του Σκέλους 2 Μέτρο 2.2 του προγράμματος (Δίκτυα Πόλεων), πατήστε εδώ.

Aποτελέσματα αξιολόγησης προτάσεων για τις Αδελφοποιήσεις Πόλεων της προθεσμίας της 1ης Φεβρουαρίου 2019

Για να ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των προτάσεων που υποβλήθηκαν για την προθεσμία της 1ης Φεβρουαρίου 2019, στο πλαίσιο του Σκέλους 2 Μέτρο 2.1 του προγράμματος (Αδελφοποίηση Πόλεων), πατήστε εδώ