ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

Βράβευση του ΓΓ του ΥΠΕΣ Μιχάλη Σταυριανουδάκη από τον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Μιχάλης Σταυριανουδάκης βραβεύτηκε από τον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης για την προσφορά του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή η  βράβευσή μου από τον Δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης,  κ. Γιάννη Κωνσταντάτο, για την αναγνώριση της προσφοράς μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση», δήλωσε ο κ. Σταυριανουδάκης.

«Η εμπειρία που απέκτησα από τη  17ετή μου θητεία ως δήμαρχος  είναι αναμφισβήτητα πολύτιμος οδηγός  για την συνέχιση της προσφοράς μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και από τη θέση του Γενικού Γραμματέα Εσωτερικών και Οργάνωσης του Υπουργείου Εσωτερικών,  που μου εμπιστεύτηκε ο Πρωθυπουργός μας από την  17η Ιουλίου.

Ευχαριστώ από καρδιάς για την απονομή της τιμητικής πλακέτας, αντλώ δύναμη από εσάς και υπόσχομαι να είμαι πάντα δίπλα σας, να  αφουγκράζομαι  τους προβληματισμούς σας και να  προωθώ τις απαιτούμενες λύσεις για μια ισχυρή Τοπική Αυτοδιοίκηση που θα συμβάλει ακόμα περισσότερο στην ανάπτυξη του τόπου μας», προσέθεσε ο ΓΓ του ΥΠΕΣ.

Ετικέτες: ΒΡΑΒΕΥΣΗ\ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΥΔΑΚΗΣΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣΥΠΕΣ