ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

Τρίτη 05 Δεκεμβρίου 2023

Σύσκεψη Θεοδωρικάκου με βουλευτές και αυτοδιοικητικούς για καθαρό νερό στο Δήμο Φαρσάλων

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Εσωτερικών υπό τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκο με αντικείμενο την αντιμετώπιση του προβλήματος της ύδρευσης στον Δήμο Φαρσάλων, καθώς υπάρχει οξυμένο πρόβλημα ποιότητας νερού.

Στη σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν οι βουλευτές της ΝΔ του Νομού Λάρισας κ.κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, Χρήστος Κέλλας και Στέλλα Μπίζιου, ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Ιορδάνης (Μάκης) Εκσίογλου, η αντιδήμαρχος Φαρσάλων κ. Σοφία Χατζηπλή, ο καθηγητής του ΑΠΘ κ. Γεώργιος Σούλιος, ο Διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Φαρσάλων κ. Αναστάσιος Λιαπής και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας κ. Χρήστος Καπετάνος συμφωνήθηκε ότι πρέπει να δοθεί άμεση λύση στο κατεπείγον πρόβλημα της ποιότητας του νερού στο Δήμο Φαρσάλων.

Στο τέλος της σύσκεψης, όπως επεσήμανε ο Υπουργός Εσωτερικών, συμφωνήθηκε ότι το έργο της κατασκευής των δύο φραγμάτων και του ενός διυληστηρίου μαζί με τους αγωγούς ύδρευσης και άδρευσης θα ενταχθεί στο νέο Πρόγραμμα έργων του Υπουργείου Εσωτερικών που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Όπως τόνισε ο κ. Θεοδωρικάκος “o Δήμος Φαρσάλων και οι συνεργάτες του Υπουργείου Εσωτερικών θα εξετάσουν όλες τις λεπτομέρειες της υλοποίησης του έργου και θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις το επόμενο διάστημα”.

Ετικέτες: ΑΡΔΡΕΥΣΗΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝΝΕΡΟΣΥΣΚΕΨΗΥΔΡΕΥΣΗΥπουργείο ΕσωτερικώνΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣΦΡΑΓΜΑΤΑ