ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

Τετάρτη 06 Ιουλίου 2022

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΝΤΩΝΗ ΜΑΝΙΤΑΚΗ ΜΕ Κ.Ε.ΔΕ., Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α ΚΑΙ Π.Ο.Π. Ο.Τ.Α

Αθήνα, 24 Μαΐου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κύκλο επαφών με όλους τους φορείς που εμπλέκονται στην εκλογική διαδικασία ξεκίνησε ο Υπουργός Εσωτερικών Αντώνης Μανιτάκης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Σήμερα Πέμπτη 24 Μαΐου ο Υπουργός Εσωτερικών δέχτηκε τον Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ε και Δήμαρχο Καλλιθέας Κώστα Ασκούνη, καθώς και τους Δημάρχους Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη, Λαρισσαίων Κωνσταντίνο Τζανακούλη και Καισαριανής Σπύρο Τζόκα. Κατά την συνάντηση επιβεβαιώθηκε το κλίμα συνεργασίας εν όψει των εκλογών ανάμεσα στο ΥΠ.ΕΣ. και στην τοπική αυτοδιοίκηση και τέθηκαν όλα τα ζητήματα που μπορεί να προκύψουν μέχρι την 17η Ιουνίου.

Στη συνέχεια, ο κ. Μανιτάκης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α Θέμη Μπαλασόπουλο και με τον Πρόεδρο της Π.Ο.Π. Ο.Τ.Α. Βασίλη Πολυμερόπουλο, καθώς και με μέλη των δύο Ομοσπονδιών, όπου και άκουσε τα αιτήματα των εργαζομένων σχετικά με τις ανάγκες που προκύπτουν κατά τη διάρκεια των εκλογών. Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα και συζητήθηκαν ζητήματα που σχετίζονται με την εκλογική αποζημίωση των εργαζομένων στους Δήμους και την επάρκεια του προσωπικού και της υλικοτεχνικής υποδομής.