ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

Συναντήσεις του Γ.Γ. ΥΠΕΣ Μιχάλη Σταυριανουδάκη με Δημάρχους της χώρας

Οι Δήμαρχοι Θερμαϊκού, Καισαριανής, Ραφήνας και Νεστορίου – Καστοριάς επισκέφθηκαν στο Υπουργείο τον Γενικό Γραμματέα Εσωτερικών κ. Μιχάλη Σταυριανουδάκη, σήμερα Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019 και συζήτησαν μαζί του τους τρόπους επίλυσης προβλημάτων που αφορούν τους δήμους τους.

Συγκεκριμένα με τον Δήμαρχο Θερμαϊκού κ. Γιώργο Τσαμασλή συζήτησαν για το θέμα της οικονομικής στήριξης του Δήμου, καθώς και για τον καθαρισμό των χώρων όπου διέμεναν οι Ρομά, μετά την απομάκρυνσή τους.

Ο Δήμαρχος Καισαριανής κ. Χρήστος Βοσκόπουλος ενημερώθηκε από τον κ. Σταυριανουδάκη για τα προγράμματα και τις δράσεις του ΥΠΕΣ, όσον αφορά την πρόσληψη προσωπικού για την κάλυψη των αναγκών του Δήμου σε έμψυχο δυναμικό.

Τα λειτουργικά θέματα του Δήμου Ραφήνας, μετά και την φυσική καταστροφή από τις πυρκαγιές του καλοκαιριού του 2018, συζήτησε και έλυσε άμεσα ο Γ.Γ. του ΥΠΕΣ κ. Σταυριανουδάκης με τον Δήμαρχο κ. Ευάγγελο Μπουρνούς.

Στην συνάντηση που είχε ο κ. Σταυριανουδάκης με τον Δήμαρχο Νεστορίου και Καστοριάς κ. Χρήστο Γκοσλιόπουλο, συζητήθηκαν οικονομικά θέματα που αφορούν το Δήμο και οι τρόποι επίλυσής τους.

Ετικέτες: Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών κ. Μιχάλης ΣταυριανουδάκηςΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥΔΗΜΟΣΣΥΝΑΝΤΗΣΗ