ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

Τρίτη 06 Δεκεμβρίου 2022

Στον Έβρο ο Γ.Γ. Εσωτερικών & Οργάνωσης κ. Μιχάλης Σταυριανουδάκης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Στον Έβρο ο  Γ.Γ. Εσωτερικών & Οργάνωσης κ. Μιχάλης Σταυριανουδάκης»

Την 1η Σεπτεμβρίου κατά την περιοδεία τους στον Έβρο, ο Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών & Οργάνωσης κ. Μιχάλης Σταυριανουδάκης με τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ κ. Χρήστο Τριαντόπουλο, συνοδεία του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης κ. Γιάννη Ζαμπούνη και των Βουλευτών της Ν.Δ. Έβρους κ.κ. Αναστάσιο Δημοσχάκη και Χρήστο Δερμετζόγλου, επισκέφθηκαν τον υδροταμιευτήρα Αλεξανδρούπολης που υπέστη ζημιές το περασμένο διάστημα εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων.

Συνάντησαν επίσης τους Δημάρχους Σουφλίου κ. Παναγιώτη Καλακίκο, Ορεστιάδας κ. Βασίλη Μαυρίδη και Διδυμότειχου κ. Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου, στους ομώνυμους Δήμους, από τους οποίους  ενημερώθηκαν για τα έργα αποκατάστασης που έχουν ολοκληρωθεί, αλλά και για όσα δρομολογούνται μετά από σχετικές χρηματοδοτήσεις.

Επισκέφθηκαν την 50η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία «Αψός», όπου τους υποδέχθηκε ο Διοικητής του 4ου Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος Ιωάννης Τσιόπλος. Κατά τη διάρκεια σύσκεψης στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Ταξιαρχίας, τόσο ο Γ.Γ. κ. Μιχάλης Σταυριανουδάκης όσο και ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό κ. Χρήστος Τριαντόπουλος τους συνεχάρησαν για την αποτελεσματικότητά τους στη διαχείριση κρίσεων, όπως αυτή της πρόσφατης πυρκαγιάς στη Δαδιά, την καθοριστική συμβολή τους στη φύλαξη των συνόρων και την αδιάκοπη αφοσίωσή τους στην πατρίδα μας.

Ιδιαίτερη  ήταν η χαρά και η τιμή όταν κατά τη διάρκεια αυτής της περιοδείας, τόσο ο o κ. Σταυριανουδάκης όσο και ο  κ. Τριαντόπουλος συνάντησαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης Άνθιμο.

Στη συνέχεια  τόσο ο Γενικός Γραμματέας όσο και ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό, παρουσία του Δημάρχου Σουφλίου, του Περιφερειάρχη της ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου, των βουλευτών του νομού Αναστάσιου Δημοσχάκη, Χρήστου Δερμεντζόπουλου και του Προέδρου της ΠΕΔ ΑΜΘ Βασίλη Μαυρίδη τέλεσαν, στον οικισμό Ρούσσας του δήμου Σουφλίου, τα εγκαίνια του έργου αποκατάστασης της Διαδημοτικής Οδού Μικρού Δερείου-Ρούσσας- Γονικού, βγάζοντας από την απομόνωση ετών τους κατοίκους των χωριών του ορεινού όγκου Σουφλίου.

Ετικέτες: ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΜΑΤΕΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣΜΙΧΑΛΗΣ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΥΔΑΚΗΣΥΠΟΥΡΓΕΙΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ