ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

Τρίτη 05 Δεκεμβρίου 2023

Στο Συνέδριο Χρηματοοικονομικής Διοίκησης και Διαχείρισης στη Ναύπακτο ο ΓΓ του ΥΠΕΣ Μ. Σταυριανουδάκης

Με στόχο την καλύτερη, διάφανη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών διοργανώθηκε στην Ναύπακτο διήμερο συνέδριο με θέμα “την χρηματο-οικονομική διοίκηση και διαχείριση στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης”, την Παρασκευή 1η και το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019.

Οι εργασίες του Συνεδρίου ξεκίνησαν την Παρασκευή στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ναυπακτίας και Δωρίδας, όπου και παραβρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλης Σταυριανουδάκης, γεν. γραμματείς και εκπρόσωποι περιφερειών, δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι και αυτοδιοικητικοί φορείς και στελέχη οικονομικών υπηρεσιών απ’ όλη την Ελλάδα.

Στο συνέδριο συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, τα προβλήματα που προκύπτουν στην τοπική αυτοδιοίκηση και το πώς μέσα από την επιμόρφωση των στελεχών της μπορούν να περιοριστούν σε μεγάλο βαθμό.

Να σημειωθεί ότι το Συνέδριο διοργάνωσαν η Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης “Κλεισθένης”, ο Δήμος Ναυπακτίας και ο Φορέας Επιμόρφωσης Στελεχών της Αυτοδιοίκησης FORUM Training & Consulting.

Ετικέτες: ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΥΔΑΚΗΣΝΑΥΠΑΚΤΟΣ