ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

12.01.2022 - Εξετάσεις ιθαγένειας: Σε λειτουργία η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για απόκτηση Πιστοποιητικού Επάρκειας Γνώσεων για Πολιτογράφηση 07.01.2022 - ΥΠΕΣ Μ. Βορίδης: Τέλος η ταλαιπωρία για τους Έλληνες του εξωτερικού. Ξεκίνησε η απευθείας καταχώριση των ληξιαρχικών πράξεων στο Μητρώο Πολιτών από τα Προξενεία 22.12.2021 - Ο ΥΠΕΣ Μ. Βορίδης παρουσίασε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου για την αναμόρφωση του συστήματος Αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων, της Στοχοθεσίας και του Κοινού Πλαισίου Αξιολόγησης στο Δημόσιο 21.12.2021 - ΥΠΕΣ Μ. Βορίδης στο «Digital Economy Forum 2021»: Εφαρμόζουμε ένα ολιστικό σχέδιο ψηφιακού μετασχηματισμού του Δημοσίου 10.12.2021 - Απάντηση του ΥΠΕΣ Μ. Βορίδη σε επίκαιρες ερωτήσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την πολιτογράφηση και το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας στους δημοσίους υπαλλήλους
Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

Στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης θα επιμορφώνονται τα στελέχη του Διοικητηρίου

Συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, κ. Διονύση Κυριακόπουλο, είχε σήμερα ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), κ. Θεόδωρος Καράογλου.

Αποφασίστηκε η σύναψη συμφώνου συνεργασίας μεταξύ του Διοικητηρίου και του ΕΚΔΔΑ, με άμεση προτεραιότητα την ανίχνευση των εκπαιδευτικών αναγκών του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης), το οποίο θα οδηγήσει στη βελτίωση των δεξιοτήτων και των ικανοτήτων των στελεχών του.

Επίσης, θα “τρέξουν” νέα επιμορφωτικά προγράμματα πλήρως εξειδικευμένα για τις υπηρεσιακές ανάγκες των υπαλλήλων του Διοικητηρίου.

Σε δήλωσή του, ο κ. Καράογλου επισήμανε πως μέσα από τα παραπάνω προγράμματα κάθε υπάλληλος του Διοικητηρίου θα αποκτήσει τα κατάλληλα εφόδια που θα τον βοηθήσουν να εξελιχθεί και να ανελιχθεί στις βαθμίδες της Δημόσιας Διοίκησης. “Δίνουμε βαρύτητα στην επιμόρφωση των στελεχών μας, προς όφελος της Δημόσιας Διοίκησης, με επίκεντρο τους δημοσίους υπαλλήλους και προτεραιότητα τον πολίτη”, τόνισε μετά το τέλος της συνάντησης ο Υφυπουργός.

Ο Πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, κ. Διονύσης Κυριακόπουλος, ευχαρίστησε τον κ. Καράογλου για την πρόσκληση και τη συνεργασία, σημειώνοντας πως αποτελεί ιδιαίτερη χαρά να συνομιλεί και να συνεργάζεται με ανθρώπους που έχουν ευήκοα ώτα για τις ανάγκες της εποχής. Όπως σημείωσε: “Εφαρμόζουμε στην πράξη την προεκλογική δέσμευση του Πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, για το Επιτελικό Κράτος, που αποτέλεσε και τον πρώτο νόμο της παρούσας Κυβέρνησης”.

 

Ετικέτες: ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣΕΚΔΑΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΚΑΡΑΟΓΛΟΥΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣΣΤΕΛΕΧΗ