ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

Τρίτη 06 Δεκεμβρίου 2022

Στην ορκωμοσία του Περιφερειάρχη Ηπείρου ο ΓΓ Εσωτερικών Μιχάλης Σταυριανουδάκης

Ο ΓΓ Εσωτερικών κ. Μιχάλης Σταυριανουδάκης παρέστη ως εκπρόσωπος του υπουργού Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκου, στην ορκωμοσία του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέκου Καχριμάνη. Στην ορκωμοσία παρέστη και ο Γραμματέας Ιθαγένειας κ. Αθανάσιος Μπαλέρμπας.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Σταυριανουδάκης μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Είναι σημαντικό για μένα που βρίσκομαι σήμερα εδώ, εκπροσωπώντας τον Υπουργό Εσωτερικών, ξέροντας- ως άνθρωπος που έχω υπηρετήσει την Αυτοδιοίκηση, ως Δήμαρχος, 17 χρόνια- τη σημασία που έχουν η Περιφέρεια και οι Δήμοι.

Τα έργα δεν κρίνονται αν είναι μικρά ή μεγάλα, τα έργα κρίνονται από το πόσο σημαντικά είναι για τον κάθε τόπο.

Το σίγουρο είναι ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο υπουργός κι εγώ προσωπικά, ενδιαφερόμαστε συνολικά  ώστε, όλοι οι Δήμοι και οι Περιφέρειες, -αλλά ιδιαίτερα η δική σας που έχει ακόμα περισσότερο ανάγκη στήριξης  τόσο από τα ευρωπαϊκά προγράμματα όσο και από τους εθνικούς πόρους,- στο τέλος της τετραετίας το έργο που θα  έχετε επιτελέσει να έχει θετικό πρόσημο.

Η Αυτοδιοίκηση δεν έχει την πολυτέλεια της αντιπαλότητας. Η Αυτοδιοίκηση είναι ένα σημείο αναφοράς, συγκλίσεων για το καλό του τόπου.

Σας εύχομαι καλή θητεία, καλή πορεία, ενότητα στην προσπάθεια. Άλλωστε είναι επιβεβλημένο ο καθένας από μας να δώσει τις δυνάμεις του ανιδιοτελώς ώστε η κοινωνία να αισθανθεί ότι έχει δίπλα της τον πρώτο βαθμό διοίκησης, την Αυτοδιοίκηση.

Να είστε καλά, καλή επιτυχία».

Ολόκληρη η ομιλία του ΓΓ εδώ.

 

 

Ετικέτες: ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΥΔΑΚΗΣΟΡΚΩΜΟΣΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ