ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

Σάββατο 28 Μαΐου 2022

“Στα Ιωάννινα ο ΑνΥΠΕΣ Στέλιος Πέτσας, τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021”

     Αθήνα, 14 Νοεμβρίου 2021

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Στα Ιωάννινα ο ΑνΥΠΕΣ Στέλιος Πέτσας»

 

Επίσκεψη στα Ιωάννινα θα πραγματοποιήσει ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, στις 10:00 π.μ., θα επισκεφθεί την Περιφέρεια Ηπείρου όπου θα συναντήσει τον Περιφερειάρχη, κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη. Κατόπιν, θα μεταβεί στο Δημαρχείο Ιωαννιτών, όπου, στις 11:00 π.μ., θα συμμετάσχει σε σύσκεψη υπό τον Δήμαρχο, κ. Μωυσή Ελισάφ. Στόχος της επίσκεψής του κ. Πέτσα στην πρωτεύουσα της Ηπείρου είναι να παρουσιαστούν οι αναπτυξιακές προτεραιότητες της περιοχής μέσα από τα χρηματοδοτικά εργαλεία στον χώρο της Αυτοδιοίκησης, με έμφαση στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών.

Στις 12:00 μ.μ., ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, θα παραστεί και θα απευθύνει ομιλία σε ημερίδα που διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.), σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος, με θέμα: «Χρηματοδοτικά Προγράμματα της Νέας Προγραμματικής Περιόδου 2021-2027 και ευκαιρίες για τους ΟΤΑ Α’ βαθμού», στο ξενοδοχείο Du Lac.