ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

Τετάρτη 22 Ιανουάριος 2020

Σειρά επαφών του ΓΓ του ΥΠΕΣ Μιχάλη Σταυριανουδάκη

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Μιχάλης Σταυριανουδάκης συνεχίζοντας τις συναντήσεις εργασίας με βουλευτές και δημάρχους υποδέχθηκε στο γραφείο του, την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019, τον δήμαρχο Παιανίας κ. Ισίδωρο Μάδη, τον δήμαρχο Νέου Ηρακλείου Αττικής κ. Νίκο Μπάμπαλο, τη βουλευτή του ΚΙΝΑΛ κ. Χαρά Κεφαλίδου και τον δήμαρχο Φαίστου Νομού Ηρακλείου κ. Γρηγόρη Νικολιδάκη.

Ο κ. Μαδής, δήμαρχος Παιανίας, ενημέρωσε τον ΓΓ του ΥΠΕΣ για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος και συζητήθηκαν οι τρόποι επίλυσής τους.

Ο ΓΓ του ΥΠΕΣ συναντήθηκε, επίσης, με τον δήμαρχο Νέου Ηρακλείου κ. Μπάμπαλο όπου συζήτησαν για τα προβλήματα σχολείων του δήμου, τα οποία χρειάζονται στατικές παρεμβάσεις.

Ο κ. Σταυριανουδάκης με τη βουλευτή κ. Κεφαλίδου συζήτησε ένα σημαντικό θέμα Ελλήνων πολιτών του εξωτερικού με το ελληνικό ληξιαρχείο και ο ΓΓ έδωσε άμεσα λύση.

Οι συναντήσεις του κ. Σταυριανουδάκη ολοκληρώθηκαν με τον δήμαρχο Φαίστου Νομού Ηρακλείου κ. Νικολιδάκη, με τον οποίο συζήτησε εκτενώς το πρόβλημα λειτουργίας παιδικού σταθμού του δήμου, μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ, όπου με την άμεση συμβολή του ΓΓ και του Υπουργείου Εσωτερικών πήρε παράταση.

 

 

 

Ετικέτες: ΒΟΥΛΕΥΤΕΣΓενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Μιχάλης ΣταυριανουδάκηςΔΗΜΑΡΧΟΙΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ