ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

Παρασκευή 24 Μαΐου 2024

Επιτυχής η τελική γενική δοκιμή για τις Βουλευτικές Εκλογές της 21ης Μαΐου 2023

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η τελική γενική δοκιμή λήψης και μετάδοσης των αποτελεσμάτων των Βουλευτικών Εκλογών της 21ης Μαΐου 2023, παρουσία της υπηρεσιακής Υπουργού Εσωτερικών, καθηγήτριας κ. Καλλιόπης Σπανού.

Η κυρία Σπανού παρακολούθησε προσομοίωση της διαδικασίας συγκέντρωσης και μετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων και διαπίστωσε το επίπεδο ετοιμότητας των υπηρεσιών του Υπουργείου.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της δοκιμής η υπηρεσιακή Υπουργός δήλωσε τα εξής:

«Είμαστε έτοιμοι, εμπειρία υπάρχει, εμπιστοσύνη υπάρχει – και οφείλει να υπάρχει – σε έναν μηχανισμό που έχει δοκιμαστεί πολλές φορές τις τελευταίες δεκαετίες. Εύχομαι όλη αυτή η κινητοποίηση γύρω από τις εκλογές να είναι πράγματι μια γιορτή της Δημοκρατίας».

Την κ. Σπανού συνόδευσαν ο Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών και Οργάνωσης Μιχάλης Σταυριανουδάκης, υπηρεσιακά στελέχη του Υπουργείου Εσωτερικών και εκπρόσωποι της εταιρείας SingularLogic.

Ετικέτες: Singular LogicΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣεκλογές 21ης Μαΐου 2023Καλλιόπη Σπανούμετάδοση αποτελεσμάτωνΜΙΧΑΛΗΣ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΥΔΑΚΗΣτελική γενική δοκιμήυπηρεσιακή Υπουργός Εσωτερικών