ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

Τετάρτη 08 Δεκεμβρίου 2021

“Επίσκεψη του ΑνΥΠΕΣ Στέλιου Πέτσα, στον Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού”

     Αθήνα, 23 Νοεμβρίου 2021

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα, στον Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού»

 

Επίσκεψη στον Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού θα πραγματοποιήσει, στις 10.00 π.μ., ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, στο επίκεντρο της οποίας θα βρεθούν οι αναπτυξιακές προτεραιότητες του Δήμου μέσα από τα χρηματοδοτικά εργαλεία στον χώρο της Αυτοδιοίκησης, καθώς και η πορεία υλοποίησης των έργων για τη θωράκιση των περιοχών που επλήγησαν από τις πυρκαγιές του καλοκαιριού και τη στήριξη των κατοίκων.

Ο  Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Ιστιαίας – Αιδηψού, κ. Ιωάννη Κοντζιά, καθώς και τοπικούς φορείς. Εν συνεχεία, ο κ. Πέτσας θα επιθεωρήσει, στην περιοχή της Λιχάδας, την πορεία του έργου για τη βελτίωση των υποδομών ύδρευσης, που έχει ενταχθεί ήδη στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών.  

Παράλληλα, το απόγευμα, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στην έναρξη των εργασιών του Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.) που πραγματοποιείται, στις 23 – 24 Νοεμβρίου 2021, στην Αιδηψό, σε μία έμπρακτη απόδειξη στήριξης των περιοχών που επλήγησαν από τις πυρκαγιές του Αυγούστου.