ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

25.11.2022 - Ο ΥΠΕΣ Μ. Βορίδης εγκαθιδρύει το Εθνικό Σύστημα Ακεραιότητας – Ενισχύεται η διαφάνεια και η ακεραιότητα στον Δημόσιο τομέα 23.11.2022 - Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών για την Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση που βάζει τέλος στην ασυνεννοησία των φορέων 21.11.2022 - ΥΠΕΣ Μ. Βορίδης στην Υπουργική Σύνοδο του ΟΟΣΑ: Η θωράκιση των δημοκρατικών θεσμών και η αποτελεσματικότητα των Δημοσίων Διοικήσεων «ανάχωμα» στον αποπροσανατολισμό και την παραπληροφόρηση 15.11.2022 - Ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις για την απόκτηση Πιστοποιητικού Επάρκειας Γνώσεων για Πολιτογράφηση (Π.Ε.Γ.Π.) – Θεσμός διαφάνειας και ακεραιότητας η νέα διαδικασία πολιτογράφησης 04.11.2022 - Απάντηση του υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη σε επίκαιρη ερώτηση του ΜέΡΑ 25 για τις προσλήψεις προσωπικού στο Μητροπολιτικό Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης»
Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα, στο Νότιο Πήλιο, την Πέμπτη 6 και Παρασκευή 7 Οκτωβρίου

 

     Αθήνα,  6 Οκτωβρίου 2022

_______________________________________________________________

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα, στο Νότιο Πήλιο, την Πέμπτη 6 και Παρασκευή 7 Οκτωβρίου»

Επίσκεψη στον Νότιο Πήλιο πρόκειται να πραγματοποιήσει την Πέμπτη 6 και Παρασκευή 7 Οκτωβρίου ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για τα θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Στέλιος Πέτσας.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών πρόκειται να παραστεί στην Τελετή παράδοσης – παραλαβής του δρόμου Λεφοκάστρου-Καλάμου, το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών. Στη συνέχεια, θα επισκεφθεί το γήπεδο Αργαλαστής, το οποίο χρηματοδοτείται από το ίδιο Πρόγραμμα και το σχολικό συγκρότημα Αργαλαστής (Γυμνάσιο-Λύκεια) το οποίο επίσης έχει προταθεί προς ένταξη στο «Αντώνης Τρίτσης».

Στις 14.00 θα συμμετέχει σε συνάντηση με τον Δήμαρχο, κ. Μιχαήλ Μιτζικό, στο Δημαρχείο Νοτίου Πηλίου.

Την επόμενη ημέρα, Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, ο κ. Πέτσας θα απευθύνει χαιρετισμό, ως εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού, στην Τακτική Συνεδρίαση της Επιτροπής Ορεινών Περιοχών της ΚΕΔΕ στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας.