ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

Κυριακή 21 Ιουλίου 2024

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ κ. Γ. ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ

ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 

τηλ 213-1313581, 213-1313604

fax  210-3393530  210-3636429

email: press­­_office_ypes@ypes.gov.gr

           

ΑΘΗΝΑ, 1η  Ιουλίου 2010

                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Υπουργός Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Γ. Ραγκούσης, πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, μετά από πρόσκληση του Κύπριου ομολόγου του, κ. Νεοκλή Συλικιώτη.

Την Παρασκευή 2 Ιουλίου, θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Δημήτρη Χριστόφια στο Προεδρικό Μέγαρο.

Νωρίτερα, θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη στο Υπουργείο Εσωτερικών, όπου θα συζητηθούν θέματα αρμοδιοτήτων του Υπουργείου.

Στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων και Πρόεδρο του ΔΗΚΟ, κ. Μάριο Καρογιάν, τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ, κ. Νίκο Αναστασιάδη και τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ, κ. Άντρο Κυπριανού.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, ο Υπουργός θα μιλήσει μαζί με τον Κύπριο ομόλογό του σε εκδήλωση του ΟΠΕΚ με θέμα «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση Σήμερα: Η πρόκληση της μεταρρύθμισης».

Το Σάββατο 3 Ιουλίου, ο κ. Γ. Ραγκούσης θα καταθέσει στεφάνι στα Φυλακισμένα Μνήματα και στον Τύμβο Μακεδονίτισσας, ενώ την Κυριακή 4 Ιουλίου, θα συναντηθεί  με τον Πρόεδρο του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών  ΕΔΕΚ, κ. Γιαννάκη Ομήρου.