ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

Αιφνιδιαστική επίσκεψη Θεοδωρικάκου στο Περιστέρι για τον έλεγχο εφαρμογής των μέτρων κατά του κορωνοϊού

Επίσκεψη στο Δημαρχείο Περιστερίου πραγματοποίησε ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος προκειμένου να διαπιστώσει πώς εφαρμόζονται τα μέτρα της κυβέρνησης για τον περιορισμό εξάπλωσης του κωρονοϊού.

Ο κ. Θεοδωρικάκος συζήτησε με τον Δήμαρχο Περιστερίου κ. Ανδρέα Παχατουρίδη και τους αντιδημάρχους, καθώς και με τους εργαζομένους στον δήμο.

Διαπιστώθηκε:

  1. Τα κυβερνητικά μέτρα εφαρμόζονται από τον Δήμο απολύτως σε όλα τα επίπεδα.
  2. Αποδεικνύεται χρήσιμο το μέτρο της παράτασης του χρόνου για δυνατότητα υποβολής αίτησης για τα αδήλωτα τετραγωνικά,  μέχρι την 30η Ιουνίου, καθώς τις προηγούμενες ημέρες ηλικιωμένοι έκαναν ουρές με το φόβο μήπως παρέλθει το χρονικό όριο.
  3. Επισημάνθηκε από τους εργαζομένους και κατοίκους της περιοχής ότι υπάρχει συνωστισμός νέων παιδιών στις καφετέριες της περιοχής και ηλικιωμένων με τα εγγόνια τους στις παιδικές χαρές.

Οι κ.κ. Θεοδωρικάκος και Παχατουρίδης συζήτησαν περαιτέρω πρωτοβουλίες που πιθανόν χρειασθούν να αναληφθούν με στόχο την καλύτερη και ταχύτερη ενημέρωση των πολιτών.

Από το πρωί ο κ. Θεοδωρικάκος, με στόχο τον έλεγχο εφαρμογής των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, έχει επικοινωνήσει με τον πρόεδρο της ΕΝΠΕ κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Δημήτρη Παπαστεργίου και δεκάδες δημάρχους.

Ετικέτες: ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗΣΚΟΡΩΝΟΙΟΣΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ