Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018
Από

Έως

ΗμερομηνίαΘΕΜΑ
27/9/2016ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΦΕΣΔΑ Κ. ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΑΛΑΦΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ Κ. ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΠΑΤΑΗ
12/9/2016ΤΕΛΕΣΗ ΑΓΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 1ΟΥ & 2ΟΥ ΓΕΛ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
9/9/2016ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΦΕΣΔΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΚΕ ΜΑΝΩΛΗ ΣΥΝΤΥΧΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 45 8ΜΗΝΙΤΕΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
8/9/2016ΥΠΕΣΔΑ-ΚΑΛΥΨΗ ΔΑΠΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ
2/9/2016ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΑΛΙΜΟΥ ΚΑΙ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
5/8/2016ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β' ΑΘΗΝΑΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΡΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΟΜΟΡΩΝ ΔΗΜΩΝ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥ, ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
20/7/2016ΟΜΙΛΙΑ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΣΔΑ «ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙ ΕΚΛΟΓΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ»
Προηγούμενη  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ...   Επόμενη