Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019
Για να δείτε το μήνυμα πρέπει να έχετε εγκατεστημένο το Macromedia Flash.
6/4/2014

ΟΜΙΛΙΑ ΥΠΕΣ κ.ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Την επιτακτική ανάγκη για  διατήρηση της πολιτικής σταθερότητας στη χώρα, προέταξε ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Μιχελάκης μιλώντας σε εκδήλωση για τις επικείμενες ευρωεκλογές, στο ξενοδοχείο "Μακεδονία Παλάς" στη Θεσσαλονίκη.

"Το μείζον είναι η διατήρηση της πολιτικής σταθερότητας, η οποία μας έχει οδηγήσει στην έξοδο στις αγορές και στην παραγωγή του πλεονάσματος. Σας θυμίζω ότι μέχρι πρότινος παράγαμε μόνο ζημιές. Πρέπει επιτέλους ο ελληνικός λαός να νοιώσει πως οι θυσίες του πιάνουν τόπο"

Συνεχίζοντας, ο Υπουργός Εσωτερικών υπογράμμισε ότι έχει ξεκινήσει η αντίστροφη πορεία προς την έξοδο από την κρίση, επιτρέποντας στην κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά να διανείμει μέρος του πλεονάσματος σε όσους αδικήθηκαν περισσότερο, όπως είναι οι συνταξιούχοι και οι ένστολοι.

Ο κ. Μιχελάκης εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον για  υιοθέτηση και  αναπαραγωγή της λάσπης που ρίχνει η ΧΑ:

"Είναι δυνατόν στελέχη της αντιπολίτευσης, να θέτουν θέμα για τους δύο Υπουργούς που έχουν πρωτοστατήσει στον πόλεμο κατά της ΧΑ και υιοθετώντας τη λάσπη να ζητούν την παραίτηση τους;

Είναι δυνατόν να θέτουν θέμα για τον Πρωθυπουργό που πρώτος από όλους , πριν μάλιστα από τις τελευταίες εκλογές , σήκωσε τον αγώνα εναντίον της ΧΑ;" διερωτήθηκε ο Υπουργός Εσωτερικών, επισημαίνοντας ότι προεκλογικά κάποιοι σιωπούσαν, θεωρώντας πως η ΧΑ κόβει ψήφους από τη ΝΔ και όταν την επομένη των εκλογών ανακάλυψαν το λάθος τους, θυμήθηκαν να μπουν και εκείνοι στον αγώνα κατά της ΧΑ και να αρχίσουν να πλειοδοτούν.

'Το ζήτημα είναι, ποιος μάζεψε όλες αυτές τις διάσπαρτες σε όλη τη χώρα υποθέσεις σε έναν φάκελο, σε μία ενιαία υπόθεση. Αυτός είναι ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς" πρόσθεσε ο ΥΠΕΣ καταλήγωντας:

"Η δικαιοσύνη κινείται με βάση τους κανόνες της, το δίκαιο και την αυτονομία της λειτουργώντας πραγματικά αντικειμενικά. Όλα τα άλλα είναι πολιτική σπέκουλα και αποτελεί ντροπή για την αξιωματική αντιπολίτευση να υιοθετεί τη λάσπη της ΧΑ για ψηφοθηρικούς λόγους".
 


Η εκδήλωση στο 'Μακεδονία Παλάς" είχε ως αντικείμενο τη συγκέντρωση και ενημέρωση στελεχών της ΝΔ για τις επικείμενες ευρωεκλογές.  Εκτός από τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Γιάννη Μιχελάκη, στο πλήθος των στελεχών και του κόσμου που είχαν συγκεντρωθεί, μίλησε και ο κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης επικεφαλής της εκλογικής καμπάνιας της ΝΔ.

Δίπλα τους ήταν ο υποψήφιος για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας κ. Γιάννης Ιωαννίδης και ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Σταύρος Καλαφάτης.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου, ο Γραμματέας Συντονισμού της κυβέρνησης κ. Δημήτρης Βαρτζόπουλος, ο αναπληρωτής γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ κ. Κώστας Ζωντανός,  ο βουλευτής της Α Θεσσαλονίκης κ. Γιώργος Ορφανός, ο διευθυντής διαγραμματιακού της ΝΔ κ. Αλέκος Κόκκαλης, ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης κ. Μηνάς Σαμαντζίδης, ανώτερα στελέχη υπουργείων, δήμαρχοι, Πρόεδροι επιμελητηρίων και πλήθος κόσμου που κατέκλυσε την αίθουσα του γνωστού ξενοδοχείου της συμπρωτεύουσας.      

Λίγη ώρα πριν από την μεγάλη συγκέντρωση στελεχών για τις ευρωεκλογές στο "Μακεδονία Παλάς", ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Μιχελάκης μαζί με τον επικεφαλή της εκλογικής καμπάνιας της ΝΔ κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη και τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Γιάννη Ιωαννίδη, συναντήθηκαν και μίλησαν με αυτοδιοικητικά στελέχη της Βορείου Ελλάδος.