Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019
Για να δείτε το μήνυμα πρέπει να έχετε εγκατεστημένο το Macromedia Flash.
6/4/2014

ΟΜΙΛΙΑ ΥΠΕΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ


Ευθεία επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Υπ. Εσωτερικών κ. Γιάννης Μιχελάκης από τις Σέρρες, όπου βρέθηκε την Κυριακή 6 Απριλίου για να μιλήσει σε εκδήλωση που διοργάνωσαν η ΝΟΔΕ Σερρών και η Δημοτική Τοπική Οργάνωση της πόλης.

Ο κ. Μιχελάκης αναφερόμενος στις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, τόσο κατά την ομιλία του όσο και στη Συνέντευξη Τύπου που παρεχώρησε, τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρηματολογεί παίρνοντας τη λάσπη της ΧΑ την οποία οικειοποιείται για ψηφοθηρικούς λόγους. Ο Υπουργός Εσωτερικών πρόσθεσε πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανησυχεί ιδιαίτερα από τη θετική πορεία της χώρας που βγαίνει από την κρίση καθώς το γεγονός αυτό ακυρώνει την μέχρι σήμερα επιχειρηματολογία του και κινδυνεύει να επιστρέψει στο 3%.

Ο κ. Γιάννης Μιχελάκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στηρίζοντας την υποψηφιότητα του κ. Γιάννη Ιωαννίδη για την Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας εκφράζοντας την πεποίθηση ότι ο κόσμος θα εμπιστευθεί τον Γιάννη Ιωαννίδη ο οποίος θα ανταποδώσει την εμπιστοσύνη αυτή.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο νέος Υφυπουργός αγροτικής ανάπτυξης και βουλευτής Σερρών κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Γιάννης Ιωαννίδης, οι βουλευτές Σερρών της ΝΔ κα. Φωτεινή Αραμπατζή και κ. Μενέλαος Βλάχβεης και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Σερρών κ. Θόδωρος Καμπούρης.

Την ομιλία του Υπουργού παρακολούθησαν όλα  τα κομμαικά στελέχη του Νομού Σερρών αλλά και πλήθος κόσμου.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο Υπουργός Εσωτερικών είχε επαφές με τον Πρόεδρο του τοπικού Επιμελητηρίου κ. Δημήτρη Γιαννάκη, τον Πρόεδρο των Επαγγελματοβιοτεχνών κ. Σωτήρη Κοτσαμπά καθώς και με αντιπροσωπεία του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών.