Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019
Για να δείτε το μήνυμα πρέπει να έχετε εγκατεστημένο το Macromedia Flash.
29/1/2018

Συνάντηση του Υπουργού Εσωτερικών με τον δήμαρχο της Ύδρας


     Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, συναντήθηκε σήμερα, Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018, με τον δήμαρχο της Ύδρας, Γεώργιο Κουκουδάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο δήμαρχος της Ύδρας αναφέρθηκε κυρίως σε θέματα που αφορούν στα διοικητικά όρια του νησιού και ενημερώθηκε για τα νέα, εξειδικευμένα χρηματοδοτικά προγράμματα στήριξης των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, για την προμήθεια μηχανημάτων έργου, την κατασκευή Παιδικών Χαρών, την αγροτική οδοποιία και την ύδρευση - αποχέτευση.

Ο κ. Κουκουδάκης ευχαρίστησε τον υπουργό για την άμεση ανταπόκρισή του στα αιτήματα της δημοτικής αρχής, προκειμένου να υλοποιήσει έργα υποδομών, τόσο για την αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν από τις θεομηνίες όσο για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας, ενώ τον κάλεσε να επισκεφθεί το νησί, με αφορμή τη γιορτή της Ύδρας που διεξάγεται κάθε χρόνο στο τέλος του Ιουνίου στο νησί, «Τα Μιαούλεια».

Ο κ. Σκουρλέτης αφού άκουσε με προσοχή τον δήμαρχο Ύδρας, τον διαβεβαίωσε, πως από την πλευρά του Υπουργείου Εσωτερικών, το θέμα των διοικητικών ορίων της Ύδρας και της διοικητικής υπαγωγής της νησίδας «Άγιος Γεώργιος», θα εξεταστεί με προσοχή και θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για τη βέλτιστη λύση.