Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019
Για να δείτε το μήνυμα πρέπει να έχετε εγκατεστημένο το Macromedia Flash.
8/4/2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΥΠΕΣ κ.ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΣΤΟ ΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ STAR


Όσοι κατηγορούν την κυβέρνηση για υπόγειες διαδρομές στην υπόθεση της ΧΑ το κάνουν για ψηφοθηρικούς λόγους επιχειρώντας να ανκόψουν την πορεία της χώρας προς την ανάκαμψη. Αυτό τόνισε ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Μιχελάκης μιλώντας στην εκπομπή "στον ενικό" του Νίκου Χατζηνικολάου στο STAR.

 Ο υπουργός Εσωτερικών υπογράμμισε ότι ο Π. Μπαλτάκος στο βίντεο εμφανίζεται να παραδέχεται ότι ο πρωθυπουργός δεν γνώριζε για την δικαστική υπόθεση με τη Χρυσή Αυγή. Σε ερώτηση αν ο Αντώνης Σαμαράς τελικά παρενέβη στη Δικαιοσύνη ο Γιάννης Μιχελάκης είπε: «Η απάντηση είναι όχι. Εάν αυτό συνέβαινε θα έπρεπε ο κ. Κασιδιάρης και κάποιοι άλλοι να είναι στη φυλακή. Και εδώ μιλώ με γεγονότα και όχι με εικασίες. Θα άφηναν να είναι έξω αυτός που κατηγορείται ότι είναι ο επιχειρησιακός αρχηγός;»  

Παράλληλα ο ΥΠΕΣ επεσήμανε πως η κυβέρνηση ανέλαβε δράση αμέσως μετά τη δολοφονία Φύσσα. «Ας πάρουμε όμως την πραγματικότητα που λέει ότι δεν μπορεί από την μια να μας κατηγορούν κάποιοι για υπόγειες διαδρομές, για μεσοτοιχίες και από την άλλη να κατηγορείται η ίδια κυβέρνηση ότι πάει να βάλει όλη τη Χρυσή Αυγή στη φυλακή», είπε ο Γιάννης Μιχελάκης.