Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019
Για να δείτε το μήνυμα πρέπει να έχετε εγκατεστημένο το Macromedia Flash.
10/1/2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΥΠΕΣ κ.ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΣΤΟΝ REAL FM


Εφ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στον Real FM και τον Ν. Χατζηνικολάου ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Μιχελάκης.

 Αναφερόμενος στα αποτελέσματα των δικαστικών ερευνών για την υπόθεση των εξοπλιστικών ο Υπουργός Εσωτερικών σημείωσε πως «η δικαιοσύνη κάνει καλά την  δουλειά της και πιστεύω ότι θα υπάρξουν αποτελέσματα»

 Όσον αφορά τα κρούσματα διαφθοράς που βλέπουν το φως της δημοσιότητας ο κ. Γιάννης Μιχελάκης τόνισε πως «Η κρίση η οποία βιώνει η χώρα δεν είναι μόνο οικονομική είναι κυρίως θεσμική. Το ότι υπάρχει κρίση δεν οφείλεται μόνο σε κάποιους που διαχειρίστηκαν με λάθος τρόπο τα δημοσιονομικά της χώρας. Το πρόβλημα είναι θεσμικό και πρέπει να γίνουν παρεμβάσεις σε ορισμένα θέματα»

 Για τα σενάρια και τις φήμες που τον θέλουν να είναι υποψήφιος για τον Δήμο της Αθήνας ο κ. Γιάννης Μιχελάκης ξεκαθάρισε ότι «Αυτά τα θέματα αποφασίζονται κεντρικά από το κόμμα και η τελική απόφαση είναι του πρωθυπουργού, οποιαδήποτε άλλη συζήτηση είναι άκαιρη. Η άποψή μου είναι ότι όταν αποφασίσει κάτι ο Πρόεδρος του κόμματος αυτό θα πρέπει να γίνει αποδεκτό. Εγώ δεν βάζω τις προσωπικές στρατηγικές πάνω απ όλα. Δεν ανοίγω, ούτε κλείνω κάτι»

 Μάλιστα ο Γ. Μιχελάκης έφερε ως παράδειγμα και την υποψηφιότητα του στις βουλευτικές εκλογές στην Β΄ Αθήνας στις οποίες επιθυμεί να διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών, σημειώνοντας πως ο πρόεδρος του κόμματος θα λάβει τις τελικές αποφάσεις.

 «Ο πρωθυπουργός αν μου ζητήσει να φύγω αύριο από το υπουργείο θα φύγω, αν μου αναθέσει ένα άλλο πόστο και κρίνει ότι αυτό είναι απαραίτητο ή εκεί με χρειάζεται περισσότερο θα πάω. Φιλοδοξώ να διεκδικήσω την ψήφο των πολιτών, ο πρόεδρος θα αποφασίσει εάν αυτό πρέπει να γίνει ή όχι.»