Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019
Για να δείτε το μήνυμα πρέπει να έχετε εγκατεστημένο το Macromedia Flash.
3/4/2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΥΠΕΣ κ.ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΣΤΟ MEGA


Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Μιχελάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» και σχολίασε τις πολιτικές εξελίξεις με αφορμή τα όσα συνέβησαν με την παραίτηση του Γραμματέα της Κυβέρνησης κ. Τάκη Μπαλτάκο.

Ο κ. Γιάννης Μιχελάκης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι ταυτίζεται με τις απόψεις της Χ.Α καθώς και τα δύο κόμματα ζητούν τις παραιτήσεις των υπουργών Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη με στόχο μικροκομματικά οφέλη.

«Οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ ταυτίζονται με της Χ.Α διότι αυτή την στιγμή η αξιωματική αντιπολίτευση κάνει μια απέλπιδα προσπάθεια η οποία δεν της βγαίνει ούτε καν δημοσκοπικά. Τα δύο κόμματα ζητούν τις παραιτήσεις των δύο υπουργών των κυρίων Δένδια και Αθανασίου, για ψηφοθηρικούς λόγους και μικροκομματικά οφέλη. Η υπόθεση είναι στην δικαιοσύνη και στην δικαιοσύνη πήγε μετά από συγκεκριμένες ενέργειες της κυβέρνησης και των υπουργών που την διαχειρίστηκαν.»  

Ο Υπουργός Εσωτερικών σημείωσε ότι «την ώρα που η χώρα είναι έτοιμη να βγει στις αγορές και δεν θα χρειάζεται δανειστές κάποιοι θέλουν να υπονομεύσουν αυτή την προσπάθεια της κυβέρνησης»

Παράλληλα υπενθύμισε ότι η ΝΔ και ο Αντώνης Σαμαράς ήταν ο πρώτος που έθεσε το θέμα της Χ.Α «Πρέπει να ξεχωρίσουμε τα γεγονότα από τις προσωπικές απόψεις του κάθε ενός. Η ιστορία με την Χρυσή Αυγή – πολιτικά -  ξεκίνησε προεκλογικά από την ΝΔ όταν κάποια κόμματα δεν ήξεραν την Χρυσή Αυγή και δεν έλεγαν λέξη για αυτό το θέμα. Γιατί πίστευαν ότι αυτό θα έκανε ζημιά στη ΝΔ οπότε θα είχαν κέρδος»