

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΗΛ/ΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ - ΕΚΛΟΓΙΚΟ Αθήνα, 4 Σεπτεμβρίου 2015 Αριθ. Πρωτ.: 30981

ΠΡΟΣ

Ταχ. Δ/νση : Ευαγγελιστρίας 2

Ταχ. Κώδικας : 101 83

Πληροφορίες : Θ. Φλώρος , Α. Μπαλτά, Π. Καλδή

Τηλέφωνο : 2131361131-1299-1311

 $\Phi \alpha \xi$: 2131361140

e-mail: th.floros@ypes.gr, a.mpalta@ypes.gr,

p.kaldi@ypes.gr

Τον Αναπληρωτή της κας Προέδρου

του Αρείου Πάγου

Λ. Αλεξάνδρας 121 Τ.Κ. 115 22 Αθήνα

ΘΕΜΑ: Συγκρότηση Ανώτατης Εφορευτικής Επιτροπής.

Με την παρούσα σάς ενημερώνουμε ότι, ύστερα από τη με αριθμ. 132/1-9-2015 απόφαση του Α1΄ Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου, με την οποία ορίστηκαν τα, εξ Αρεοπαγιτών, μέλη της Ανώτατης Εφορευτικής Επιτροπής, όπως προβλέπεται από τις διατάξεις του άρθρου 101 της νομοθεσίας για την εκλογή βουλευτών (π.δ. 26/2012), η εν λόγω επιτροπή αποτελείται από τους εξής:

- α) Αντώνιο Ζευγώλη, Αρεοπαγίτη,
- β) Γεώργιο Λέκκα , Αρεοπαγίτη,
- γ) Παναγιώτη Σκιαδά, Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Εκλογών του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης

και

δ) Γεώργιο Δέδε, Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Διοικητικής Υποστήριξης του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Αναπληρωτές των α΄ και β΄ μελών ορίστηκαν με την ίδια ως άνω απόφαση του Α1΄ Τμήματος του Αρείου Πάγου, οι αρεοπαγίτες Πηνελόπη Ζωντανού και Αθανάσιος Καγκάνης

Αναπληρωτές των γ΄ και δ΄ μελών ορίζονται οι:

ΑΔΑ: ΨΩΘΚ465ΦΘΕ-ΗΗΤ

α) Μαρία Νίκου , Προϊσταμένη της Δ/νσης Οικονομικής & Αναπτυξιακής Πολιτικής Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης και

β) Αφροδίτη Διαμαντοπούλου, Προϊσταμένη της Δ/νσης Προσωπικού Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Γραμματέα της Επιτροπής ορίζουμε την υπάλληλο του κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παρασκευή Καλδή, με αναπληρώτη τον Θεοδόσιο Φλώρο, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Για την εξυπηρέτηση της παραπάνω Επιτροπής (άρθρο 101 π.δ. 26/2012) ορίζουμε τους:

- α) Αθανάσιο Παπανικολάου
- β) Έλισάβετ Ατματζίδου
- γ) Αλεξάνδρα Μπαλτά
- δ) Νίκη Θεοδωρακοπούλου
- ε) Μελίνα Φωτέλη

υπαλλήλους της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ

ANT. MANITAKHΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

- 1. Όλα τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη της Επιτροπής
- 2. Τη γραμματέα αυτής
- 3. Τους οριζόμενους για τη γραμματειακή εξυπηρέτησή της υπαλλήλους.

ΕΣΩΤ.ΔΙΑΝΟΜΗ

- 1. Γραφείο κ. Υπουργού
- 2. Γραφείο κ. Γενικού Γραμματέα
- 3. Γεν. Δίνση Ηλίκης Διακυβέρνησης & Εκλογών
- 4. Δίνση Εκλογών